De lokale verhuurmakelaar

Verhuren is specialisten werk. Bent u op zoek naar een makelaar die het verhuren er even bij doet of een grote franchise makelaar waarbij u keer op keer een andere contactpersoon heeft?

Als lokale verhuurmakelaar kennen wij de Bossche verhuur en maken ook graag kennis met u. Wij leveren als kantoor huurders die passen bij uw situatie of wensen en plan voor de langere termijn. Sinds 2005 zijn we actief in de begeleiding van verhuur transacties en denken graag mee in mogelijkheden voor u.

Wat weet u als verhuurder bijvoorbeeld over:

  • uw zorgplicht als verhuurder als er iets met uw pand gebeurt ( denk aan een wietplantage of drugslab?)
  • hoe werkt een tijdelijke huurovereenkomst?
  • mag u uw woning wel verhuren?
  • huurrecht, het is dwingend recht, welke gevolgen heeft dit voor u?
  • wie is uw huurder en wat kunt u er aan doen om zo veel mogelijk te weten te komen over deze huurder
  • wat vindt de fiscus van uw verhuuractiviteiten?

Meer weten en eens bijpraten om te bekijken of u als verhuurder up-to-date bent? Neem contact op voor een afspraak.

De lokale verhuurmakelaar voor Den Bosch en omgeving. Voor verhuur en beheer van uw vastgoed.

Verhuurinformatie:

Hieronder treft u de basis informatie over mogelijkheden tot verhuur en beheer zoals wij dit kunnen aanbieden.

Verhuur:
Verhuur is aparte tak van sport en dit vraagt om een specialistische aanpak. Met de bij Thuis bij Thijs / Thijs Vastgoed advies in huis zijnde kennis en ervaring kunnen wij tegen scherpe tarieven de beste service en huurders bieden.

Wat doen wij voor u als verhuurder:

– advisering huurwaardes en rendementen, ook denken we hier graag in mee voor aankoop, we adviseren u vertrouwelijk over de mogelijkheden die wij zien in de huidige markt
– maken van foto’s, het opmaken advertenties voor online presentatie op websites als Funda, Pararius.nl, Huurwoningen.nl, Jaap.nl enz.
– op uw woning aangepaste social media campagne
– plaatsing op de webpagina van www.thuisbijthijs.nl.
– organisatie kijkmiddag/ avond
– huurders begeleiding en selectie
– huurders ondergaan een huurderscheck,
huurders leveren salarisspecificaties en legitimatie bewijzen op basis van vooraf met u in overleg bepaalde criteria worden woningen toegewezen
– opstellen meest passende huurovereenkomsten
– juridisch advies en begeleiding voor en tijdens de huurperiode
– sleuteloverdracht en begininspectie / rapportage bij aanvang huurovereenkomst en eindinspectie aan het einde van de huurovereenkomst
– overdracht GWE, TV en internet

Beheer:
Bij Thuis bij Thijs / Thijs Vastgoed advies en Beheer hebben wij uitgebreide ervaring in het financieel en technisch beheer van vastgoed in huis. Door ons lokale netwerk kunnen wij het beheer van uw vastgoed zorgeloos overnemen.

Hieronder treft u de basis informatie over het beheer zoals wij dit kunnen leveren.

Hieronder staan een tweetal beheer types puntsgewijs uiteengezet.

Technisch beheer & onderhoud

– Afhandeling van alle meldingen van technische calamiteiten. Meldingen worden door huurders online gedaan via een meldingsformulier op onze beheerswebsite, hier kan een huurder eenvoudig een melding aanmaken en contact opnemen, op deze manier wordt alles geadministreerd en zijn wij in staat de meldingen snel en klantgericht op te lossen.
– Bewaken van de door u/ons verstrekte service- en reparatie opdrachten
– Corresponderen en communiceren met de service monteurs, loodgieters, aannemers enz. ( hiervoor kunnen we met uw eigen contacten werken, maar we hebben ook een vast, betrouwbaar team die tegen nette prijzen werken)
– In overleg administreren en verrekenen van de gemaakte kosten van service- en reparatie opdrachten met de geïnde huurpenningen
– Administreren en archiveren van alle relevante correspondentie

Financieel & Administratief beheer

– Maandelijks incasseren/ontvangen van de huurpenningen middels een automatische incasso of overschrijving. Periodiek kunnen we in overleg een overzicht aanleveren van huurontvangsten en bijkomende kosten
– In geval van wanbetaling verzorgen wij het minnelijke incassotraject, we verzorgen de 1e en 2e aanmaning en leveren een incassodossier. Uiteindelijk geven we het gerechtelijke incassotraject in overleg met u uit handen aan een deurwaarder of incassobureau.
– Jaarlijks indexeren van de huurprijs conform de geldende wet en regelgeving
– Corresponderen en communiceren met de huurders

Verder weten wij uit ervaring dat verhuur en beheer een groot deel maatwerk is, het is uiteraard ook mogelijk om alleen het beheer of alleen de verhuur via Thuis bij Thijs / Thijs Vastgoed advies te laten verlopen. Wij denken graag mee om te bezien wat we hierin kunnen betekenen om zo voor u tot een zo’n optimale vorm van verhuur dan wel beheer te komen.

Geef een reactie